Bildbrus | Fotbollssäsongen 2017 igång!

Fotbollssäsongen 2017 igång!

March 12, 2017  •  Leave a Comment

För min del startade fotbollssäsongen 2017 denna dag, först en träningsmatch med Hovås Billdal IF (elitettan) och sedan kamratmöte på Ullevi i svenska cupen. Som bilderna visar var det en match där hemmalaget hade mycket energi och kanske borde ha vunnit. Det kändes i alla fall roligt att få vädra teleoptiken igen! Canon EF 300 mm f2.8 (ii) levererar alltid.  Snart dags att prova den ihop med EOS 5D(iv) - idag var det 7D(ii) som kamerahus. Den är lite snabbare i seriebildstagningen men klart brusigare än vad nya femman kommer vara, gissar jag. Dessutom kommer fullformatskameran ge en annan känsla, det blir ännu tydligare att objektet i fokus lyfts ut mot en oskarp bakgrund. Ser fram mot detta! Och räknar med att IFK Göteborg kommer tillbaka starkt i allsvenskan! :-)  


Comments

No comments posted.
Loading...